Kouemaha wil zich niet opjagen: "Kom wel aan de aftrap"

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Kouemaha wil zich niet opjagen: "Kom wel aan de aftrap"
Foto: © SC

Dorge Kouemaha stond tegen Zulte Waregem niet in de basis, maar lukte in zijn vierde invalbeurt wel zijn tweede doelpunt in het blauw-zwarte shirt van Club Brugge. “Ik heb me geweldig geamuseerd.”

Ondanks de blessure van Sonck moest Kouemaha opnieuw plaatsnemen op de bank. De Kameroener wil zich er echter niet druk in maken. “Ik jaag me niet op en zet de trainer ook niet extra onder druk. Hij is een eerlijke man. Ik kom wel eens aan de aftrap”, zegt Kouemaha in de kranten. 

In zijn korte invalsbeurt liet hij één keer de netten trillen. “Ik had vandaag zelfs meer kunnen scoren, ik heb de kansen ertoe gehad.”

De rijzige aanvaller is onder de indruk van alle facetten bij Club Brugge. “Ik ben hier nog niet lang, maar ik stel dagelijks vast dat dit Club Brugge een bijzonder hecht blok vormt. Als we deze mentaliteit aanhouden, kunnen we het dit seizoen heel ver schoppen.”

“Bovendien is ons thuispubliek van een uitzonderlijk kaliber. Ik was in Westerlo al verrast door het grote aantal supporters dat de wedstrijd volgde, maar onze supporters in de noordtribune leggen heel wat extra druk op de tegenstander. Schitterend.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties