Dortmund-kapitein zes weken langer buiten strijd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dortmund-kapitein zes weken langer buiten strijd
Foto: © SC

Borussia Dortmund zal het nog zes weken langer moeten doen zonder zijn kapitein Sebastian Kehl (foto). De medische staf van de club acht diens heupblessure nog niet volledig genezen.

De medische staf van Borussia Dortmund is van mening dat Sebastian Kehl zeker nog zes weken langer zal moeten herstellen van zijn heupblessure. De middenvelder kwam dit seizoen door dit letsel nog geen minuut in actie voor de club uit het Signal Iduna Park. Kehl ging ook nog op zoek naar een second opinion, maar ook die specialisten gaven hem de raad zijn rentree nog even uit te stellen. Het ziet er naar uit dat de onfortuinlijke international pas tegen december weer zal kunnen voetballen.

Kehl is in de laatste drie seizoenen al goed vertrouwd geraakt met de ziekenboeg. Hij speelde in de voorbije drie seizoenen maar 46 competitieduels, een gemiddelde van maar vijftien partijen per seizoen. Borussia Dortmund is het seizoen overigens ook niet goed begonnen. De club haalde maar zes punten uit zeven wedstrijden en staat daarmee pas vijftiende in het klassement.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties