Panathinaikos klopt Dinamo, Sturm verrast Galatasaray

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Panathinaikos klopt Dinamo, Sturm verrast Galatasaray
Foto: © SC

Panathinaikos heeft zijn misstap van de openingsspeeldag goed gemaakt op het veld van Dinamo Boekarest. Galatasaray liet zich dan weer verrassen door Sturm Graz.

Dinamo Boekarest - Panathinaikos: 0-1

Panathinaikos verloor op de openingsspeeldag thuis van Galatasaray en had dus iets goed te maken op het veld van Dinamo Boekarest. In een erg flauwe wedstrijd trokken de Grieken uiteindelijk aan het langste eind. Tien minuten voor tijd scoorde Karagounis de 0-1. Dinamo kreeg in de slotfase nog een penalty, maar Niculescu miste. Dat kost de thuisploeg dure punten, al hadden de Roemenen dankzij hun 0-1 zege tegen Sturm op de eerste speeldag toch een buffer.

Galatasaray - Sturm Graz: 1-1

Sturm Graz zorgde voor een klein stuntje op het veld van Galatasaray. In een wedstrijd met wisselende kansen kwamen de bezoekers op voorsprong. Jantscher zette zich knap door en bracht de bal tot bij Beichler, die de 0-1 scoorde. De Oostenrijkers leken zo op de zege af te stevenen, maar daar dacht Milan Baros anders over. De Tsjech werd diep gestuurd, omspeelde de doelman en werkte perfect af. Bij die 1-1 bleef het ook, waardoor Galatasaray aan kop blijft in Groep F.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties