Vanhaezebrouck: "Een Limburger heeft ons genekt"

De Nijs Michael
| 31 reacties
Vanhaezebrouck: "Een Limburger heeft ons genekt"
Foto: © SC

Standard won zondag gevleid van Racing Genk. Hein Vanhaezebrouck, de coach van de bezoekende ploeg, kon zich bijzonder moeilijk neerleggen bij de nederlaag. De oefenmeester schoot met scherp op scheidsrechter Serge Gumienny.

"Ik ben tevreden over de manier waarop we hier gespeeld hebben, maar Standard heeft een cadeau van jewelste gekregen. Bovendien hadden wij zelf twee strafschoppen moeten krijgen", foeterde Vanhaezebrouck. "Een Limburger heeft ons vandaag genekt. In Genk vertelden ze me dat deze scheidsrechter ons altijd benadeelt."
 
"Ik wou dat niet geloven, maar vandaag zeiden ze 'zie je wel' en ik kan het niet meer ontkennen. Hij had zelf niks gezien en fluit een penalty op het oordeel van zijn grensrechter", aldus de oefenmeester in hln.be. "En in de slotfase ontneemt hij ons nog een penalty. Het was handspel, dat had ik zelfs van op mijn bank gezien."

"Ik vond ons vandaag beter dan Standard. We hadden niet veel kansen, maar we hadden wel de controle over de wedstrijd. Met twee strafschoppen hadden we hier zeker gewonnen. En dan stonden we terug bij de mensen. Maar dit is zielig", besloot de trainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties