AC Milan stelt zijn trainer nu toch een ultimatum

Mathias Dumarey
| 10 reacties
AC Milan stelt zijn trainer nu toch een ultimatum

De vorige weken hield het bestuur van AC Milan zijn trainer Leonardo nog de hand boven het hoofd, maar nu lijkt het er toch op dat de Braziliaan met resultaten zal moeten afkomen, of hij moet vertrekken.

Leonardo is sinds deze zomer trainer van AC Milan, maar hij krijgt de ploeg niet op de rails. In de Serie A staan de Rossoneri in de rechterkolom en ook Europees ging het nog niet denderend met onder meer een thuisnederlaag in de Champions League tegen FC Zürich.

Het bestuur eist nu toch resultaten van zijn trainer. Die moeten er komen tegen AS Roma dit weekend en volgende week in het CL-duel tegen Real Madrid. Tegen Roma is winst een must, tegen de Spanjaarden moet er minstens een punt geraapt worden. Mocht Leonardo hierin niet slagen, dan is de kans heel erg groot dat hij eind volgende week zijn C4 in ontvangst mag nemen.

Er wordt ook al volop gespeculeerd over kandidaat-opvolgers. Zo werd Filippo Galli genoemd. Hij is een ex-verdediger van de club en zou dan tot het einde van dit seizoen de taken van Leonardo moeten overnemen. Volgend seizoen zou het trainersstokje in handen kunnen komen van Luciano Spalletti of Marco Van Basten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties