Lombaerts: "Wordt niet voorgetrokken door Advocaat"

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Lombaerts: "Wordt niet voorgetrokken door Advocaat"
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts (foto) is na ruim een jaar van blessureleed weer topfit. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg kreeg van Dick Advocaat meteen een plaats in de centrale verdediging van het nationale elftal. "Maar ik heb geen streepje voor bij hem."

Nicolas Lombaerts debuteerde drie jaar geleden voor het nationale team. Na zijn sterke prestatie van zaterdag tegen Turkije na lang blessureleed, lijkt het er op dat hij daar nog een tijd zal mogen blijven staan. "Ik weet niet of ik mijn kans zaterdag heb gegrepen, maar ik ben vooral tevreden dat ik inderdaad geen slecht wedstrijd heb gespeeld", aldus de geboren en getogen Bruggeling in HNB.

Lombaerts was één van de weinigen die in het verleden al onder Dick Advocaat trainde. De verdediger wil nu alleszins benadrukken dat hij bij de Nederlander geen streepje voor heeft. "Ik heb zaterdag kunnen bewijzen dat ik niet de poulain ben van Advocaat en daarom in de ploeg zou staan. Ik speel in Rusland en mensen hebben er geen benul van op welke positie ik speel en hoe vaak ik in actie kom. Ze kunnen me dus niet beoordelen. Geloof me maar dat ik niet voorgetrokken word omdat ik onder hem trainde." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties