Huysegems: "Ik ben gefrustreerd"

De Nijs Michael
| 12 reacties
Huysegems: "Ik ben gefrustreerd"
Foto: © SC

Racing Genk kan niet meteen spreken over een geslaagde competitiestart, maar ondanks de tegenvallende prestaties van het team slaagt Stein Huysegems er de laatste tijd niet meer in om zich in de wedstrijdselectie te knokken en dat frustreert hem.

"Ik ben gefrustreerd", geeft de 27-jarige aanvaller toe in HLN. "Ik ben niet naar Genk gekomen om op de bank te zitten. Maar mijn kuitblessure in augustus heeft alles om zeep geholpen. Toen ik fit was, mocht ik invallen op Charleroi. Maar de coach vond het niet goed. Ik wil mij opnieuw bewijzen, maar dan moet ik een kans krijgen en niet bij de reserven."

"Trainer Vanhaezebrouck vertelde mij dat hij terug de beste Huysegems wil zien", vervolgt de spits. "Hij mag dat eisen, want ik wil dat ook. Ik ben ook niet tevreden over het niveau dat ik al haalde. Maar Genk was nog al slecht dit seizoen, anderen zijn daar niet op afgerekend."

"Ik geef toe dat ik al jaren met ups en downs speel. Dat moet eruit, maar dat lukt niet zomaar. Ik had meer uit mijn carrière kunnen halen. Maar ik ben nog niet versleten. Dat wilde ik dit seizoen bewijzen. Jammer genoeg lukt dat niet. Maar ik zal hard blijven werken", besluit de speler van Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties