Preud'homme: "Bij verlies lig ik buiten"

Preud'homme: "Bij verlies lig ik buiten"
Foto: © SC

AA Gent trekt zondagavond naar Club Brugge. Door de recente 2 op 12 ligt Michel Preud'homme onder vuur. De Buffalocoach beseft dat hij zich geen nieuw puntenverlies kan veroorloven.

AA Gent kan bij een nieuwe nederlaag op Club Brugge uit de top zes gekegeld worden, een gedachte waar voorzitter Ivan De Witte van gruwelt. Coach Michel Preud'homme ziet dit echter anders. "De rekeningen worden op het einde van het seizoen gemaakt", zegt de Genttrainer in HLN. "Ik blijf erbij: als we over iedereen beschikken, zijn we goed."

Vrijdag verschenen De Witte en Michel Louwagie uitzonderlijk op het oefencomplex. Dit bewijst dat er toch enige onrust heerst bij de Gentenaars. "Als we zondag verliezen, is het crisis en lig ik buiten", kan Preud'homme er nog om lachen.

"De voorzitter wou ons gewoon zijn steun betuigen. Natuurlijk had hij de afgelopen wedstrijden op meer gehoopt. Het zijn de punten die tellen", aldus de ex-Rode Duivel. Waarom heeft Gent dan de laatste matchen zoveel punten laten liggen? "Halffitte spelers en een ton geblesseerden", klinkt het gebruikelijke excuus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties