Navas leunt dicht bij Spaanse ploeg aan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Navas leunt dicht bij Spaanse ploeg aan
Foto: © SC

Jesus Navas (foto), de man die onze landgenoot Tom De Mul al een hele tijd uit de ploeg houdt bij FC Sevilla, leunt dicht aan bij de Spaanse nationale ploeg. Bondscoach Vicente Del Bosque zou hem naar verluidt snel oproepen.

Jesus Navas had gisteren een gesprek met Fernando Hierro, de technisch directeur van de Spaanse bond, over zijn beschikbaarheid voor het nationale elftal van de Europese kampioen. Het oproepen van de talentvolle buitenspeler is niet echt een sinecure omdat hij in het verleden vaak door grote aanvallen van heimwee werd geteisterd.

Navas (23) komt eigenlijk al enkele jaren in aanmerking voor de nationale ploeg, maar zijn psychische problemen waren het grootste obstakel om hem op te roepen. Heel vaak moest Navas afzonderingen met de Spaanse jeugdselecties of met Sevilla verlaten om in zijn vertrouwde omgeving de nacht door te brengen.
 
Sevilla-voorzitter José Maria del Nido liet onlangs weten dat Navas geen last meer had van die klachten. Dit nieuws en de goede vorm die de jonge Spanjaard nu te pakken heeft, zet de deur nu wagenwijd open naar de Spaanse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties