Placentabehandeling bij Liverpool en Kompany

Yves Dekoning
| 3 reacties
Placentabehandeling bij Liverpool en Kompany
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onlangs kwam een Servische blessurebehandeling met moederkoek in het nieuws. Het controversiële gebruik is echter al zeven jaar ingeburgerd bij sommige sporters.

Robin Van Persie zoekt momenteel zijn heil in een behandeling met de placenta. In Belgrado behandelt Mariana Kovacevic al ruim zeven jaar topsporters en ze geniet steeds meer bekendheid en het geloof in haar methode groeit. Ze werkt onder meer met een zalf op basis van stamcellen uit de moederkoek van zoogdieren.

Tom De Sutter werd eerder al behandeld. Ook bij Manchester City kennen ze de methode. Zo werd Vincent Kompany al behandeld door Kovacevic waardoor hij al na enkele dagen terug kon trainen. Spelers zouden in plaats van weken slechts dagen buiten strijd zijn door de behandeling.

Ook Liverpool FC heeft het wonderzalfje uit Belgrado ontdekt. Rafael Benitez stuurde al vier spelers naar Servië: Yossi Benayoun, Albert Riera, Glen Johnson en Fabio Aurelio. Volgens Benitez sturen verschillende Engelse en Europese clubs geblesseerde spelers naar Belgrado voor een behandeling. Hij is alvast overtuigd van de wonderwerking van de zalf. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties