Atlético-voorzitter vraagt fans om geduld

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Atlético-voorzitter vraagt fans om geduld

Enrique Cerezo, de voorzitter van de Spaanse club Atlético Madrid, vraagt de fans om geduld te hebben. De hoofdstedelingen staan momenteel op de achttiende plaats (derde laatste) in de Primera Division.

Atlético is al uitgevoetbald in de Champions League en in de Primera Division gaat het de club ook al niet voor de wind. De hoofdstdelingen kenden de slechtste seizoensstart in 56 jaar. De fans verwijten het bestuur dat er tijdens de zomertransferperiode amper nieuwe spelers werden gehaald, maar voorzitter Enrique Cerezo vindt dat daar het probleem niet ligt.

"De selectie is kwalitatief goed genoeg, maar de nieuwe coach heeft tijd nodig om er een groep van te smeden", aldus Cerezo. De preses hoopt dat de fans achter het team blijven staan. "Onze doelstellingen zijn heel klaar: we willen eerst APOEL Nicosia verslaan en daarna Espanyol Barcelona en Deportivo Xerez. Verder dan dat willen we op dit ogenblik nog niet kijken, we kijken van week tot week. De oplossing voor onze problemen, is winnen en dat weten de spelers ook", besluit Cerezo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties