Antwerpse fans roepen Sierens in nationale ploeg

Steurbaut Kersten
| 65 reacties
Antwerpse fans roepen Sierens in nationale ploeg
Foto: © SC

Jurgen Sierens speelde een sterke wedstrijd tegen Germinal Beerschot, maar moest zich toch drie keer gewonnen geven. Op de koop toe werd de West-Vlaamse doelman zwaar op de korrel genomen door de thuisfans.

De Antwerpse fans herinnerden Sierens op een ludieke manier aan zijn bizarre eigen doelpunt van vorige week op het veld van Anderlecht en riepen hem in de nationale ploeg.

“Die spreekkoren had je wel kunnnen verwachten na zo’n fout. Ik ben er tijdens de wedstrijd niet mee bezig, maar je hoort het wel en het raakt je toch een beetje”, zegt Sierens die terugzwaaide naar de thuisfans.

De wedstrijd begon dan nog dramatisch voor de West-Vlamingen. “De wedstrijd was na 56 seconden al gespeeld. Er wordt niet meer kort gedekt in de zestien. De vorige seizoenen was ik goed voor 10-12 punten, maar dit jaar heb ik nog maar 2 puntjes kunnen pakken. Het verschil zat vanavond in de verdediging. En we hebben ook geen Perisic en MacDonald meer rondlopen.”

Sierens wil de handdoek zeker nog niet in de ring gooien. “Het wordt tijd dat we samen opstaan en punten pakken. We staan 3 punten achter Lokeren en 5 achter Cercle. Dat is nog te overbruggen.”

“We moeten ook de zaak-Moeskroen nog afwachten, maar daar mogen we onze hoop niet op leggen. 11 maart komt dichtbij. Een degradatie zou een ramp zijn voor de stad en de club Roeselare. Je ziet aan Lierse en Beveren hoe moeilijk het is om terug te keren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties