Dirar beseft: "Ik mag geen fouten meer maken"

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Dirar beseft: "Ik mag geen fouten meer maken"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Nabil Dirar heeft er een bewogen tijd opzitten. Door Club-trainer Adrie Koster werd hij twee keer uit de selectie gezet, maar telkens knokte hij zich met succes terug in de ploeg.

Nabil Dirar werd door Adrie Koster een eerste keer uit de kern gelaten voor de partij tegen Zulte Waregem. Enkele weken later miste de Marokkaanse international een training en zette Koster hem meteen een week bij de beloften. Dirar beseft dat hij geen fouten meer mag maken, ook al knokt hij zich telkens terug in het elftal van Club Brugge.

Dirar viel tegen Charlerloi uitstekend in. "Ik was fris bij mijn invalbeurt. Ik had net een week vakantie gehad", kan Dirar er toch nog om lachen. "Ik was erop gebrand om te tonen dat ik absoluut een plaats in de basis verdien. De sanctie van de trainer was streng, misschien wel te streng. Ik ben dan soms weer te nonchalant, maar dat is mijn stijl. Dat wil wel niet zeggen dat ik problemen heb met ploegmaats. Op het veld geef ik mij voor honderd procent", aldus Dirar in HNB en HLN.

"Langs de andere kant kan ik de coach wel begrijpen. Het was al de tweede keer dat ik te laat kwam. Zulke domme fouten mag ik echt niet meer maken." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties