Benitez gefrustreerd na gelijkspel

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Benitez gefrustreerd na gelijkspel
Foto: © SC

Liverpool raakte zaterdagmiddag niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Blackburn Rovers. Manager Rafael Benitez was na afloop gefrustreerd over het teleurstellende resultaat.

De Reds kregen slechts één goede kans in 90 minuten. “Toch had ik het gevoel dat we de wedstrijd konden winnen”, zegt Benitez aan Sky Sports.

“We speelden misschien geen goede eerste helft, maar het was dan ook een moeilijke wedstrijd. Blackburn speelde een harde wedstrijd, maar dat hadden we op voorhand al verwacht.”

In de tweede helft gooide Benitez N’Gog en Nabil El Zhar in de strijd. “We kwamen beter voor de dag en hadden de kans om de wedstrijd te winnen. We speelden beter dan voor de rust, maar ook zij kregen nog twee kansen op de counter waardoor we nog bijna zonder punten achterbleven.”

Liverpool blijft na vijftien speeldagen hangen op een zevende plaats en telt al twaalf eenheden minder dan leider Chelsea. Een nieuwe titel zit er voorlopig niet in voor de Reds. Het is al twintig jaar geleden dat Liverpool nog eens de primus was in eigen land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties