Geraerts: "Lokeren verdiende meer dan één keer rood"

Nico Wieme
| 16 reacties
Geraerts: "Lokeren verdiende meer dan één keer rood"
Foto: © SC

In tegenstelling tot zijn ploegmaats was Karel Geraerts best tevreden met de prestatie van Club Brugge tegen Lokeren. De blonde middenvelder vond wel dat ze bij Lokeren vaak over het randje speelden.

“Akkoord, we kunnen beter dan wat we laten zien hebben”, opende Karel Geraerts het gesprek. “Maar buiten enkele vrijschoppen van Mario Carevic heeft Lokeren ook niet veel laten zien. Ik ben best tevreden.”

 

Geraerts ging er niet mee akkoord dat Club zijn numerieke meerderheid onvoldoende uitgebuit had. “Dat hebben we wel gedaan, want we wisten één keer te scoren. In dat opzicht hebben we gedaan wat we moesten doen.”

 

De Limburger was van oordeel dat de rode kaart van Ibrahima Gueye verdiend was. “Hij tackelt met twee voeten vooruit. Hij zou beter moeten weten, want het is niet de eerste keer dat hem dat overkomt.”

 

Scheidsrechter Frederik Geldhof had volgens Geraerts zeker strenger kunnen optreden bij sommige situaties. “Er heerste na het rood voor Gueye een gespannen sfeertje. Carevic trakteerde mij op een slag in het gezicht, Ziv deelde een kopstoot uit. Ik had ook tweemaal kunnen neergaan, maar ik heb dat niet gedaan. Eén keer rood was al meer dan genoeg voor hen. Wat een rampenscheidsrechter”, aldus nog de Clubmiddenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties