Koster: "Lokeren verdiende nederlaag niet"

Nico Wieme
| 11 reacties
Koster: "Lokeren verdiende nederlaag niet"
Foto: © SC

Adrie Koster had totaal geen moeite om toe te geven dat Club Brugge ietwat gevleid de drie punten meegraaide uit Lokeren. De Clubcoach vond zijn team niet goed voetballen en wil dat daaruit de nodige lessen getrokken worden.

“Ik ben blij met de drie punten”, trapte Adrie Koster een open deur in. “De manier waarop was echter niet goed. Daar ben ik niet tevreden mee. We leden veel balverlies en speelden de bal niet goed genoeg rond. Aan de rust heb ik Jonathan Blondel eruit gehaald om met Ivan Perisic meer druk naar voren te zetten. Dat is echter niet gelukt en daar moeten we uit leren.”

 

“Als je maar één doelpunt voor staat, weet je dat je het nog moeilijk kan krijgen met een verdwaalde bal. Gelukkig hebben we vandaag de nul kunnen houden. Ik weet niet of we het met elf tegen elf nog moeilijker zouden gekregen hebben. Ik vind de nederlaag sneu voor Lokeren”, aldus de Nederlandse coach van Lokeren.

 

Er was heel wat te doen over de rode kaart van Ibrahima Gueye. “Ik heb de beelden al bekeken. Ik moet toegeven dat die jongen zwaar bestraft is. Volgens mij glijdt hij gewoon uit en heeft hij toevallig het been van Nabil Dirar mee.”

Op 23 december treffen Club en Lokeren elkaar opnieuw. De Waaslanders trekken dan voor de beker naar het Jan Breydelstadion. "Daar ben ik nog niet mee bezig. Die wedstrijd komt er wel snel aan. Ik weet nu al dat dit weer geen simpele klus zal worden", eindigde Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties