Club-voorzitter heeft vertrouwen in cruciale duels

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Club-voorzitter heeft vertrouwen in cruciale duels
Foto: © SC

Club Brugge speelt deze week twee heel belangrijke wedstrijden. Eerst moet Europese overwintering afgedwongen worden tegen Toulouse in de Europa League, zondagavond wacht Anderlecht in wat voor het eerst sinds lang weer een echte topper is.

Pol Jonckheere (foto boven), voorzitter van Club Brugge, heeft veel vertrouwen in de goede afloop voor zijn club. "Deze week kunnen onze jongens laten zien wat ze in hun mars hebben. Voor zowel de wedstrijd tegen Toulouse als die tegen Anderlecht heb ik veel vertrouwen. De ploeg zal er staan. Ze stond er dit seizoen altijd wanneer het moest. De spelers beseffen heel goed dat er heel wat op het spel staat. Zowel voor hun verdere ontplooiing als voor hun marktwaarde", zegt Jonckheere vandaag in HNB.

"Tegen Toulouse moeten we voluit voor de drie punten gaan. Een scenario zoals vorig jaar vrees ik niet. Het zou niet verstandig zijn om afwachtend te spelen", aldus de architect die doelt op het debacle van vorig jaar tegen Kopenhagen toen Club Brugge ook genoeg had aan een gelijkspel maar uiteindelijk na een bijzonder zwakke match met 0-1 verloor.

En wat als het toch misgaat? "Dan zou ik zeer ontgoocheld zijn want we zijn er zo dichtbij. Het is voor ons een unieke kans om de Belgische ranking te verbeteren net als onze clubcoëfficiënt", besluit Jonckheere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties