Aquilani gaat ook langs bij Servische wonderdokter

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Aquilani gaat ook langs bij Servische wonderdokter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn Italiaanse aanwinst Alberto Aquilani. De middenvelder sukkelt nu met zijn hamstring en wil ook naar de Servische wonderdokter Kovacevic voor de omstreden placentabehandeling.

Alberto Aquilani heeft dit seizoen nog niet veel gespeeld. Hij kwam het seizoen binnen met een enkelblessure waardoor hij maandenlang niet kon spelen voor FC Liverpool. Nu de Argentijn Javier Mascherano voor een schorsingsperiode staat en de Italiaan volledig fit leek te zijn, ging het weer mis. Een hamstringblessure houdt Aquilani weer een tijdje van de velden.

Verschillende Engelse media melden dat Aquilani nu zou opteren voor een placentabehandeling bij de beruchte Servische 'wonderdokter' Kovacevic. Liverpool zou die beslissing steunen omdat eerder ook al Yossi Benayoun en Albert Riera op die manier uitstekend geholpen zijn geweest.

Aquilani had, mocht hij fit was gebleven, in de volgende weken zeker speelminuten gekregen. Mascherano moet namelijk vier weken brommen langs de kant. Het is nog niet bekend of Aquilani de eerstvolgende wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers zal kunnen spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties