Matoukou: "Ik heb Dosunmu niet geraakt"

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Matoukou: "Ik heb Dosunmu niet geraakt"
Foto: © SC

Eric Matoukou kreeg net voor rust een rode kaart na een tackle op Tosin Dosunmu. De Genkse verdediger begreep niet waarom hij naar de kleedkamers werd gestuurd. Dosunmu meette na de wedstrijd de schade.

Een Afrikaanse tackle was het wat Matoukou op het middenveld onbegrijpelijk bovenhaalde. “Ik begrijp het niet”, schreeuwde de Kameroener de vermoorde onschuld. “Ik heb hem niet geraakt, misschien een klein beetje met de kuit. De beslissing van de scheidsrechter was veel te streng.”

“Zag het er gevaarlijk uit? Misschien moet ik de beelden nog eens bekijken, maar ik had de intentie om de bal te spelen en niet om mijn tegenstander te blesseren. Als ik dat zou doen, zou ik meteen zelf van het veld stappen.”

Dosunmu toonde na de wedstrijd zijn gehavende kuit, die nog sporen vertoonde van de noppen van Matoukou. “De uitsluiting was een juiste beslissing”, is de Nigeriaan duidelijk. “Hij kwam gewoon te laat. Gelukkig sprong ik in de lucht. Als mijn been bleef staan, had het er helemaal anders kunnen uitzien.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties