D'Onofrio: "Nooit verzoening met Anderlecht geweest"

Nico Wieme
| 38 reacties
D'Onofrio: "Nooit verzoening met Anderlecht geweest"
Foto: © SC

Luciano D'Onofrio heeft voor het eerst sinds de zogenaamde verzoening tussen hem en Roger Vanden Stock zijn versie van de feiten gegeven. Volgens de sterke man van Standard is er nooit sprake geweest van een verzoening.

Op 8 oktober zouden Roger Vanden Stock en Luciano D'Onofrio hun strijdbijl neergelegd hebben na de incidenten in de topper eind augustus tussen Anderlecht en Standard. In SVM ontkent D'Onofrio nu dat er van een verzoening sprake is geweest.

"Verzoening? Die is er nooit geweest", stelt de vicevoorzitter van Standard duidelijk. "Ik heb nooit problemen gehad met Anderlecht. De manier waarop paars-wit zijn communicatie voerde, heeft me een beetje ontgoocheld. Maar verder heb ik niets tegen Roger of tegen Anderlecht."

D'Onofrio beweert dat hij zowel Anderlecht als Club hun succes gunt. "Anderlecht doet het goed. Zij verdienen hun voorsprong. Als zij of Club kampioen worden, ben ik niet afgunstig. Ik gun het hen, maar ik moet wel mijn conclusies trekken en mijn club beter maken."

De fout van Axel Witsel op Marcin Wasilewski heeft volgens D'Onofrio het imago van de Rouches niet besmeurd. "Is het imago van KV Mechelen geschonden door de fout van Koen Persoons op Steven Defour? Neen toch. Het verschil is wat de media daarvan gemaakt hebben, in het ene en in het andere geval." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties