Pavlyuchenko: "Wil zo snel mogelijk naar Rusland"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pavlyuchenko: "Wil zo snel mogelijk naar Rusland"
Foto: © SC

Roman Pavlyuchenko (foto) telt de dagen af dat hij nog in Londen moet blijven. De Russische aanvaller wil zo snel mogelijk het vliegtuig op naar Rusland om er ginds opnieuw aan voetballen toe te komen.

Roman Pavlyuchenko speelde dit seizoen maar één keer in de basis van Tottenham Hotspur. Dat was in een duel om de League Cup tegen Doncaster Rovers. Harry Redknapp, de manager van de Londenaren, ziet het niet in de Russische aanvaller die na het Euro 2008 waar hij schitterde met het Russische nationale elftal voor twintig miljoen euro werd overgenomen van Spartak Moskou.

"De laatste grap in Londen is dat Redknapp me in de basis zet. De situatie is zo ernstig dat ik er niet eens meer kan om lachen. Ik krijg de indruk dat de manager niet eens belangstelling heeft voor mijn situatie. Men zegt dat hij zich revancheert voor de nederlaag van Engeland twee jaar geleden tegen Rusland. Dat zou wel eens kunnen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Manchester United zei Redknapp me dat scoren voor 75.000 mensen ideaal zou zijn om zijn ongelijk te bewijzen. Vervolgens bleef ik wel de hele wedstrijd op de bank zitten", besluit Pavlyuchenko in Sport-Express.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties