Berrier: “Marktwaarde opkrikken in Play-off 1”

Wouter Laeremans
| 12 reacties
Berrier: “Marktwaarde opkrikken in Play-off 1”
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem eindigde de heenronde op een mooie vijfde plaats. Sterkhouder Franck Berrier wil na de winterstop minstens even goed doen. "We verdienen een plek bij de eerste zes."

“Als we kunnen verder doen zoals we de eerste ronde geëindigd zijn, dan denk ik dat we klaar zijn voor de terugronde”, zegt Berrier. “En dan moeten we jacht maken op de zesde plaats, want die verdienen we zeker. Daarna kunnen we kijken of we aanspraak kunnen maken op meer.”

De middenvelder bevestigde zijn goede vorm van vorig jaar en zit al aan negen assists en vier doelpunten. Dat aantal wil hij nu nog opkrikken, maar de Fransman  zoekt naar alle waarschijnlijkheid in juni andere oorden op. “Als er in januari een bod komt dat goed is voor beide partijen, dan vertrek ik. Maar waarschijnlijk doe ik het seizoen uit bij Zulte Waregem.”

“Ik wil nog bij de eerste zes eindigen, in juni kan ik dan vertrekken. Er zullen veel scouts komen kijken naar de play-offs, daarom moeten we nu hard werken om er bij te zijn. In de grote matchen tegen Anderlecht, Standard en Club Brugge kunnen we ons in de kijker spelen en onze marktwaarde opkrikken." (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties