"Afellay naar Juve als Hiddink trainer wordt"

Ward Callens
| 3 reacties
"Afellay naar Juve als Hiddink trainer wordt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Guus Hiddink trainer wordt van Juventus, maakt ook Ibrahim Afellay de overstap naar de Oude Dame. De Nederlander van PSV zou zo’n 10 miljoen euro kosten.

Juventus heeft al een cadeautje klaar als Guus Hiddink trainer wordt van de club: Ibrahim Afellay. De talentrijke middenvelder zou al een akkoord hebben met Juve maar wacht enkel nog op zijn voormalige trainer. Dat meldt Corriere dello Sport.

 

Aan de Nederlandse balgoochelaar, die zowel centraal op het middenveld als op de flank uit de voeten kan, is een prijskaartje van 10 miljoen euro verbonden. Hij stond ook in de belangstelling van Inter, Fiorentina, Real Madrid en Arsenal.

 

Afellay maakt enkel de overstap als Guus Hiddink trainer wordt van de club. De Nederlander kreeg, mits enkele voorwaarden, de toestemming van de Russische voetbalbond om een andere club te coachen.

 

Verwacht wordt dat Hiddink Ciro Ferrara zal opvolgen bij de Oude Dame als de Italiaan er niet in slaagt de komende wedstrijden te winnen. Het bekerduel tegen Napoli (woensdagavond) en de competitiematch tegen Chievo zijn van cruciaal belang voor de voormalige verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties