O'Shea speelt dit seizoen wellicht niet meer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
O'Shea speelt dit seizoen wellicht niet meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John O'Shea (foto) zal dit seizoen wellicht niet meer in actie komen voor zijn club Manchester United. De verdediger uit Ierland staat als sinds november vorig jaar aan de kant met een beenblessure en die lijkt erger dan aanvankelijk gedacht.

John O'Shea staat al langs de kant sinds de WK-playoffwedstrijden tussen Frankrijk en Ierland. Sindsdien heeft hij last van een dijbeenblessure, maar die herstelt zeer langzaam door gestold bloed. "Het probleem is dat er nauwelijk bloed doorstroomt. Het is een heel vervelende blessure en ik denk dat hij dit seizoen niet meer zal kunnen spelen", aldus sir Alex Ferguson, manager van Manchester United.

Ferguson vindt de afwezigheid van O'Shea een serieuze domper voor het team. "Het is vervelend voor hem en voor ons. John is een jongen die je op meerdere posities kunt inzetten", aldus nog Ferguson. O'Shea, ooit nog uitgeleend aan Antwerp, heeft op Old Trafford nog een contract lopen tot de zomer van 2012. Dit seizoen kwam hij al twaalf wedstrijden in actie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties