Clement: "Van Der Heyden uitstekende transfer"

Gert-Jan Weyters
| 17 reacties
Clement: "Van Der Heyden uitstekende transfer"
Foto: © SC

Philippe Clement is tevreden met de transfer van Peter Van Der Heyden naar Club Brugge. Hij ziet Club samen met Anderlecht strijden om de titel.

"Ik was erg blij met het nieuws dat Peter Van der Heyden terugkeert naar Club Brugge, want ik ken hem natuurlijk goed. We hebben samen mooie tijden beleefd bij Club. Ik ben ervan overtuigd dat blauw-zwart een uitstekende transfer heeft gedaan. Hij, Lestienne en Van Gijseghem, dat zijn versterkingen van formaat. Club is voor mij samen met Anderlecht dé titelkandidaat. Diegenen die denken dat Peter hier wat komt uitbollen, moet ik teleurstellen. Hij heeft door zijn 33 inderdaad al heel wat ervaring, maar als modelprof heeft hij nog flink wat mooie jaren voor de boeg. Ik wens hem in ieder geval alle succes en drink na het seizoen graag een pintje met hem.", aldus Philippe Clement op de blog van Jupiler Pro league.

Zelf moet Clement spelen tegen in en tegen Kortrijk. Hij beseft dat de factor Leekens een belangrijke rol kan spelen. "Zaterdag spelen we met Germinal Beerschot op Kortrijk. Na het thuisverlies tegen Cercle willen we eerst en vooral iets rechtzetten. Maar dat wordt niet makkelijk, want Kortrijk is zeker thuis een erg lastige ploeg. Georges Leekens doet het weer daar, zijn hand is duidelijk zichtbaar. Net zoals in het verleden bij Moeskroen en Lokeren kneedt hij een echt geheel van een zogenaamd kleine ploeg, met resultaat." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties