Smolders: "Gent op papier favoriet voor bekerwinst"

Nico Wieme
| 9 reacties
Smolders: "Gent op papier favoriet voor bekerwinst"
Foto: © SC

Tim Smolders sprak van een verdiende zege tegen Club Brugge. De middenvelder vond AA Gent in alle onderdelen beter dan de West-Vlamingen.

“Deze kwalificatie voor de halve finales is verdiend op basis van de twee wedstrijden”, vond Tim Smolders. “We zijn in de terugmatch nooit in de problemen gekomen. We hebben ons werk afgemaakt en hebben de match met de nodige ernst aangevat. Dat verdient een dikke pluim.”

 

Met welke intenties waren de Gentenaars op het veld gekomen? “We hebben de match aangevat met de bedoeling te winnen. We zijn de duels aangegaan en ik vond dat we in alle onderdelen beter waren dan Club.”

 

De Gentse middenvelder ziet Gent nu wel als favoriet voor bekerwinst, maar steekt toch een waarschuwende vinger op. “Op papier zijn we favoriet, maar kijk naar Standard. De Rouches waren voor aanvang van de competitie ook favoriet voor de titel. AA Gent wil een prijs winnen.”

 

“De weg naar bekerwinst ligt open”, aldus Smolders. “Maar geen enkele ploeg is in dit stadium van de beker te onderschatten. KV Mechelen is een typische bekerploeg en Roeselare en Cercle Brugge draaien momenteel uitstekend.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties