KVSK United nieuwe leider in tweede

Manuel Gonzalez
| 32 reacties

KVSK United is na een thuiszege tegen Tubeke de nieuwe trotse leider in de tweede klasse. Het springt over Lierse naar de eerste plaats.

United won vanavond in eigen huis met 2-1 van Tubeke. Dufour namens KVSK en Renson namens de bezoekers, zorgden voor een 1-1 ruststand. In de tweede helft besliste de Nederlander Oost de wedstrijd. Door deze zege telt United 38 punten, dat zijn er evenveel als Lierse maar de Limburgers hebben één wedstrijd minder gespeeld en bovendien één duel meer gewonnen.

Onderin het klassement deed Beveren een goede zaak door KV Oostende met 4-1 te verslaan. De kustploeg was eerst nog op voorsprong gekomen maar door onder andere een doelpunt van Kristof Snelders draaiden de jongens van het Freethiel de situatie voor de rust nog om: 3-1. In de tweede helft zorgde Abdullei voor de eindstand.

Antwerp speelde 1-1 bij Doornik. Put zorgde voor 0-1, Breleur stelde gelijk voor de Henegouwers.