Wilrijk gaat door met trainersstaf

Wilrijk gaat door met trainersstaf

Vierdeklasser KFCO Wilrijk bengelt al heel het seizoen onderaan in de B-reeks. De clubleiding sprak haar vertrouwen uit in zijn trainer en zette dat ook op papier naar volgend seizoen toe.

Hoewel KFCO Wilrijk geen al te best seizoen draait in bevordering, en zelfs vecht tegen de degradatie naar provinciale, hoeft hoofdtrainer Raoul Peeters niet voor zijn job te vrezen. Bart Struyf begon als trainer aan het seizoen maar werd halfweg oktober vervangen door de sinds twee weken aangeworven technisch directeur, Peeters. Die nam sindsdien de fakkel over maar krijgt de club maar niet deftig op de rails.

Het bestuur van KFCO Wilrijk besloot de voorbije week om ook volgend seizoen door te gaan met de huidige trainersstaf. Peeters tekende net als assistent-trainer Danny Van Leuven en keeperstrainer Luc De Vos bij tot het einde van volgend seizoen.

Ondertussen raakte ook bekend dat Willy Bevers de sportieve lijnen mag uitzetten voor volgend seizoen. Rekeninghoudende met de financiële mogelijkheden van de club moet hij een competitieve kern zien samen te stellen. Het is niet uitgesloten dat de club deze maand nog iets realiseert op transfergebied,  al gans de maand flirt het met aanvaller Amine Belfassi van FCN Sint-Niklaas, een overgang lijkt er echter niet meer in te zitten. De transferperiode verstrijkt dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties