"Beveren staat niet op de plaats waar het thuishoort"

Hannes De Meyer
| 17 reacties
"Beveren staat niet op de plaats waar het thuishoort"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het duel tussen KSKV United en Beveren eindigde op een scoreloos gelijkspel. Spelers van beide ploegen waren daar achteraf best tevreden mee. Voetbalkrant verzamelde na de wedstrijd enkele reacties.

Zinou Chergui (KVSK United):
"Op basis van de hele wedstrijd is dit een logische uitslag. De eerste helft vond ik ons beter, maar de tweede helft kwam Beveren opzetten. We zijn tevreden met een punt. Beveren heeft nog wat kansen gehad. Dat is hun verdienste. Als Beveren elke week speelt zoals vandaag, schuiven ze ongetwijfeld op in de rangschikking. Vandaag speelden ze heel sterk", aldus de linksback.

KVSK United kende op het einde nog wat geluk. Geluk van de kampioen? "Dat denk ik niet. We hebben tot nog toe maar vijftien tegendoelpunten geïncasseerd. Ik denk niet dat dat geluk te noemen is."

Mike De Koninck (KVSK United):
"We zijn gekomen voor de drie punten, maar als je het verloop van de wedstrijd bekijkt, denk ik dat een gelijkspel de juiste uitslag is. Je mag ook niet vergeten dat Beveren goed bezig is. Een puntje hier komen halen, is niet slecht. Beveren staat niet op de plaats waar het thuishoort."

Kristof Lardenoit (Beveren/foto):
"Ik denk dat dit een evenwichtige wedstrijd was. De eerste helft was voor KVSK United. De tweede helft hebben wij tactisch wat aangepast en kregen wij nog de beste kansen. Als we kunnen scoren, denk ik niet dat ze nog terugkomen. Maar we zijn tevreden met een punt tegen een sterke competitieleider. Dit moet vertrouwen geven naar de toekomst toe."

Wesley Vanbelle (Beveren):
"We zijn tevreden met een punt. Ik denk niet dat dit onverdiend was. Als je tegen de eerste thuis een punt kunt halen, is dat goed. Zeker onze tweede helft was heel verdienstelijk. Ik vond KSVS United voetballend niet slecht, zeker in het begin niet."

De linksback kijkt de toekomst met vertrouwen tegemoet. "We zijn nu terug beter aan het voetballen. Organisatorisch zit het in orde. Nu moeten we nog wat efficiënter zijn. Hopelijk kan de nieuwe spits (Amodou Abdoullei, niet speelgerechtigd) daar wat toe bijdragen. Het is een man die we goed kunnen gebruiken. Hij kan een bal bijhouden, zodat iedereen kan bijsluiten."

Beveren blijft ongeslagen na de winterstop. "De 6 op 12 die we tegen allemaal goede ploegen halen, moet ons vertrouwen geven. We moeten niet te veel rondom ons kijken. We moeten ons optrekken aan het feit dat we vanavond gelijk speelden tegen de eerste", aldus Vanbelle die terug in actie kwam na drie maanden blessureleed (knie).



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties