Ribéry: "Henry wil dat ik naar Barcelona verhuis"

Philippe Crols
| 8 reacties
Ribéry: "Henry wil dat ik naar Barcelona verhuis"
Foto: © SC

Of Franck Ribéry Bayern München trouw zal blijven, is maar zeer de vraag. Heel wat topclubs hengelen naar de diensten van de middenvelder en Ribéry zelf verschaft voorlopig ook alles behalve duidelijkheid.

Barcelona is een van de clubs die Franck Ribéry (foto) wil aantrekken. De Fransman zelf ziet een overgang naar Spanje wel zitten. "Thierry Henry zou me graag zien komen", vertelde Ribéry aan RTL Radio.

"Ik kom heel goed overeen met Henry en ik weet dat er nog meer mensen bij Barcelona graag willen dat ik naar daar verhuis. Maar Bayern wil er uiteraard alles aan doen om mij te houden", sprak de international.

Daniël Van Buyten

Ribéry meent ook dat Bayern niet kan wedijveren met de allersterkste teams in Europa. "We hebben een zeer sterk team, maar als we zouden uitkomen tegen Real Madrid, Barcelona, Chelsea of Manchester United, denk ik dat we toch tekort zullen komen. En dat is jammer, want ik wil grote prijzen winnen."

Vorige week nog verlengde Daniël Van Buyten, een goede vriend van Ribéry, zijn contract bij Bayern München. De club hoopte zo een extra troef in handen te hebben om de Franse spelmaker ook langer te houden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties