KVSK United werkt samen met Provil

Wouter Laeremans
| 4 reacties
KVSK United werkt samen met Provil
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

KVSK United heeft een volgende stap gezet om de club uit te bouwen. De tweedeklasser gaat samen werken met het Provinciaal Instituut Lommel (Provil) en kan zo haar jeugdwerking optimaliseren.

Vanaf volgend seizoen bundelen United en Provil de krachten. “Volgend schooljaar is er in de sportoptie van het eerste en het tweede leerjaar de mogelijkheid om naast twee lesuren algemene sporten te kiezen voor dans/gym of voor een voetbalopleiding”, legt onderwijsgedeputeerde Frank Smeets uit op de website van Provil.

“Voor elke voetballer van KVSK United zorgen we dagelijks voor extra studie en busvervoer naar het jeugdcomplex achter De Soeverein. Ze kunnen er na het eten nog een extra studie-uur volgen vooraleer de trainingen van de club starten”, laat Piet Vanhees, de directeur van Provil, weten in Het Belang van Limburg.

“Op die manier zijn school- en trainingstijd op elkaar afgestemd, is het schoolwerk na de training ook klaar en moeten de ouders geen extra verplaatsingen naar de clubterreinen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties