Pocognoli: "Het beste Standard zag je niet"

Hannes De Meyer
| 9 reacties
Pocognoli: "Het beste Standard zag je niet"
Foto: © SC

Sebastien Pocognoli was de man van de match in Standard - Westerlo. Dankzij zijn late goal pakten de Rouches de volle buit.

"Dit is natuurlijk fantastisch voor mij in mijn stad. Ik ben heel blij dat we drie punten pakken voor onze coach, al zullen we komende week aan de automatismen moeten werken. Onze mentaliteit was beter dan in Genk, maar tegen tien spelers is het altijd moeilijk. Het beste Standard zag je niet, maar we blijven wel strijden voor de play-offs", aldus Pocognoli op Belgacom TV.

De linksachter kwam in Het Nieuwsblad ook even terug op zijn doelpunt en het bankzittersstatuut van Mbokani en Jovanovic.

"Ik was niet aangeduid om op stilstaande fases mee op te rukken. Toch nam ik het initiatief en plots viel de bal voor mijn voeten. Uiteraard gaf die goal een heerlijk gevoel."

"Als we onze kansen afwerken, wordt er over Mbokani en Jovanovic niet gesproken", meende Pocognoli. "Trainer Dominique D'Onofrio wou een signaal geven aan de groep door die spelers op de bank te zetten. Iedereen moet zich inzetten en dat is, met het oog op de play-offs, een goede zaak."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties