Maduro: "Ook Club Brugge kan de Europa League winnen"

Hannes De Meyer
| 25 reacties
Maduro: "Ook Club Brugge kan de Europa League winnen"
Foto: © SC

Club Brugge neemt het donderdagavond op tegen Valencia. Valencia-speler Hedwiges Maduro toont in aanloop naar de wedstrijd alvast het nodige respect. De Nederlander wil Brugge zeker niet onderschatten.

Op een basisplaats mag de 25-jarige Maduro vaak niet rekenen, maar met de vele blessures vanachter hoopt hij om te mogen starten tegen Club Brugge.

De Nederlander is de 1-1 van vorig seizoen nog niet vergeten. "Club zette toen veel druk en speelde een goeie wedstrijd. We hadden het daar heel lastig mee", aldus Maduro in Het Nieuwsblad.

Maduro wil Club Brugge zeker niet onderschatten. "We nemen het heel ernstig op. We komen met de hele selectie naar Brugge. De Europa League is geen bijzaak. Wij willen die competitie winnen."

“Maar volgens mij kan elk team dat nu nog in de Europa League zit het halen. Ook Club Brugge. De onderlinge verschillen zijn niet zo groot en met inzet kan je ver komen. Je moet realistisch zijn, maar met ambitie is niets verkeerd."

Maduro ontmoet heel wat oud bekenden. "Koster was mijn trainer bij Ajax. Donk ken ik goed van Jong Oranje en Sonck van bij Ajax. Dat blijft toch een slimme spits die steeds op de goeie plek staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties