Glasgow Rangers zwijgt over voorval McGregor

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Glasgow Rangers zwijgt over voorval McGregor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Schotse pers meldt vandaag dat de Schot Allan McGregor, een speler van Glasgow Rangers, in de nacht van zaterdag op zondag licht gewond is geraakt. Rangers geeft toe dat er een voorval met McGregor is geweest, maar wil het niet verder toelichten.

Allan McGregor zou in een ziekenhuis verzorgd zijn, maar de politie van Glasgow weet van geen incident. McGregor zou naar verluidt lichte verwondingen hebben opgelopen bij het verlaten van een nachtclub in de Schotse stad. De doelman kwam al eens eerder negatief in het nieuws nadat er een onderzoek werd gedaan naar vermeend geweld naar een vrouw. McGregor ontkende toen alle beschuldigingen, maar dat hij geen doetje is, mag wel duidelijk zijn.

Het nieuws komt voor McGregor alleszins op een vervelend moment want net vandaag zou hij te horen krijgen of hij opgeroepen is voor een vriendschappelijke interland met de Schotse nationale ploeg. McGregor speelde niet meer voor zijn land sedert hij met Barry Ferguson na een interland stevig de bloemetjes had buitengezet. George Burley, de toenmalige bondscoach, is ondertussen al ontslagen en vervangen door Craig Levein die het wel voor McGregor heeft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties