"FA Cup winnen in deze situatie zou droom zijn"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"FA Cup winnen in deze situatie zou droom zijn"
Foto: © SC

Indien zich vrijdag geen overnemer heeft aangediend voor de Engelse topklasser Portsmouth, dan zal de club onder curatele geplaatst worden.

Portsmouth kampt op dit moment met ongeveer 70 miljoen pond schulden. Indien er voor vrijdag geen overnemer is, zal de club negen punten worden afgetrokken. Pompey zou dan nog 7 punten overhouden.

De club krijgt in dat geval wel tijd tot het einde van het seizoen om een nieuwe oplossing te vinden. Bovendien zullen ook alle wedstrijden kunnen worden afgewerkt tot het einde van de competitie. 

Een woordvoerder van eigenaar Balram Chainrai sprak vandaag: "Ik zou iedereen willen vragen om achter de club te blijven staan. We willen hieruit komen. Het is toch positiever dat we volgend jaar in The Championship opnieuw kunnen beginnen, dan dat we helemaal niet meer bestaan."

"We hopen dat iedereen zaterdag onze club thuis tegen Burnley komt aanmoedigen. Ondanks alle moeilijkheden willen we elke match winnen en zullen we geen cadeaus wegschenken. Bovendien zitten we nog in de kwartfinales van de FA Cup. Portsmouth wil ook Birmingham uitschakelen en de halve finales halen. Wembley is dichterbij dan we denken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties