Podolski razend op Duitse journalist

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Podolski razend op Duitse journalist
Foto: © SC

Lukas Podolski (foto) leverde gisteren geen al te beste prestatie in het shirt van Duitsland in de vriendschappelijke oefenpartij tegen Argentinië. Dat was ook een journalist van televisiezender DSF niet ontgaan met alle gevolgen vandien.

Christian Ortlepp was erg kritisch voor Lukas Podolski, spits van de Mannschaft, na de match tegen Argentinië. "Je beste acties heb je waarschijnlijk gemaakt tijdens de opwarming", liet Ortlepp zich ontvallen na de wedstrijd. Podolski was hiermee niet gediend en daagde de journalist uit voor een gevecht.

"Hier sta je nu met je grote mond en al je journalistenvrienden om je heen, maar ik wil je wel eens zien als je voor mijn deur komt staan. Kom maar op", zei Podolski waarna hij Ortlepp probeerde weg te duwen.

Ondertussen zijn de gemoederen wel al bedaard. "Lukas begreep me wellicht verkeerd en heeft toen wat overdreven gereageerd. Maar hij viel me niet aan", aldus Ortlepp vandaag in Express. Podolski heeft ondertussen zelf ook al zijn excuses aangeboden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties