Veel zorgen om de knieën van Wayne Rooney

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Veel zorgen om de knieën van Wayne Rooney
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De dokters van Manchester United en de Engelse nationale ploeg maken zich wat zorgen om de knieën van Wayne Rooney (foto). De Engelse international heeft al een tijdje last van knieproblemen.

Ondanks de knieproblemen kan Wayne Rooney blijven trainen en spelen, maar de angst is groot dat alles gaat verergeren als hij blijft doorvoetballen. Dan zou hij bijvoorbeeld het WK in Zuid-Afrika moeten missen. Voor Fabio Capello, de Engelse bondscoach, en Alex Ferguson, zijn baas bij Manchester United, zijn er dan ook grote zorgen opgetreden.

Rooney kent momenteel een superseizoen met 26 doelpunten in 29 wedstrijden. De jongste tijd gaat het wel wat moeilijker. Na iedere wedstrijd heeft hij een opgezwollen knie en kan hij maar moeilijk stappen.

De spits speelde afgelopen zondag de hele wedstrijd tegen Liverpool, maar zag na de macht de pijn alsmaar verergeren. Deze week wordt hij behandeld en wellicht moet hij zo enkele trainingen laten schieten. Het is nog niet bekend of Rooney zal aantreden tegen Bolton Wanderers.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties