Voetbalkrant.com zoekt mee de beste speler in uw provincie

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Voetbalkrant.com zoekt mee de beste speler in uw provincie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant.com organiseert in samenwerking met sportmerk Patrick, Bestespeler.be en Refvanhetjaar.be de ‘Patrick Awards’. Op drie verschillende voetbalgala’s worden niet-professionele spelers en scheidsrechters uit lagere reeksen in de bloemetjes gezet.

“We willen hen vooral de nodige erkenning geven door middel van een overkoepelende website, verschillende gala-avonden per provincie en de Patrick Awards”, zegt organisator Claude Vindevogel. “We willen ook de band tussen beide groepen versterken.”

Per provincie worden in de nationale reeksen (3de en 4de klasse) en de provinciale reeksen (1ste en 2de provinciale) zes prijzen uitgedeeld: Beste Speler, Betrouwbaarste Doelman, Grootste Talent (jonger dan 24), Great Old (ouder dan 35), Trainer van het Jaar en Beste Ref.

Per categorie zijn er zes nominaties. De nominaties van de scheidsrechters gebeurt door de diverse vriendenkringen van de refs. Bij de spelers kennen de clubs en de supporters tijdens twee stemronden zes nominaties toe per categorie en per reeks. De finale stemronde start op 1 mei.

Na de competitie worden op drie voetbalgala’s de winnaars bekend gemaakt: 28 mei in Salons Saint-Germain Diksmuide (West-Vlaanderen), 4 juni  in Domein Waesmeer Temse (Oost-Vlaanderen en Antwerpen) en 11 juni in de Cristal Arena van KRC Genk (Limburg en Vlaams-Brabant).

Meer info vindt u op www.bestespeler.be en www.refvanhetjaar.be  (KH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties