Bendtner houdt Arsenal in titelrace, Vanden Borre pakt rood

Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Bendtner houdt Arsenal in titelrace, Vanden Borre pakt rood
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft het spannend gehouden in zijn thuiswedstrijd tegen Wolves. Pas helemaal op het einde kon het scoren.

Wolves hield goed stand bij Arsenal, waar onze landgenoot Thomas Vermaelen de hele partij speelde. Vooral in de tweede helft drukten de Londenaars Wolves volledig terug in de eigen grote rechthoek, maar de bezoekers bleven lang overeind.

Doelman Hahnemann kwam onder andere uitstekend tussenbeide op een poging van Rosicky. Heel sporadisch prikte Wolves eens tegen, maar zonder al te veel gevaar. Toen iedereen dacht dat Arsenal belangrijke punten zou vergooien in de titelstrijd kopte de Deen Bendtner de voorsprong toch nog op het bord in de toegevoegde tijd.

Portsmouth speelde in eigen huis 0-0 gelijk tegen Blackburn. Anthony Vanden Borre startte als rechtsback aan de partij en incasseerde twee gele kaarten. Op het uur moest hij het veld met een logische rode kaart verlaten.

Tottenham verloor met 3-1 bij Sunderland en ziet Aston Villa opnieuw dichterbij sluipen. Darren Bent stond tweemaal aan het kanon voor Sunderland. Boudewijn Zenden lukte de derde treffer. Aston Villa won met 0-1 bij Bolton via een goal van Young.

Onderin kon Hull City geen punten sprokkelen, het verloor met 2-0 bij Stoke City. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties