KFCO.Gent had de wedstrijd in handen maar liet punten liggen.

Hendrik De Vriesere

De thuisploeg had de volledige negentig minuten de bovenhand, maar in blessure tijd moesten ze toch het onderspit delven tegen De Pinte. Een gelijkspel zou wel de juiste eindstand geweest zijn.

OLYMPIA - DE PINTE 2 - 3

Raar maar waar , tegen kopploegen punten pakken en tegen staartploegen punten laten liggen . We hadden de volledige 90' in handen en kwamen in de 28' op voorsprong , op een door Walid D'hakouani genomen hoekschop legde Frederik Bijnens haarfijn de bal in het mandje 1 - 0 . Met deze stand gingen we dan ook de rust in . De tweede helft was een copy van de eerste , doch door een oplettendheid kwam De Pinte langszij 1 - 1 in de 70' . Geen nood nog een tandje bij en in de 80' stonden we weer op voorsprong . Op een assist van Jurgen De Bruycker liet Jelle Speeckaert er geen gras over groeien en 2 - 1 . Wedstrijd gespeeld denk je dan , maar niets was minder waar . In de 92' werd door Olympia nog een elfmeter toegestaan en omgezet door De Pinte 2 - 2 . En of dat nog niet genoeg was kregen we nog een doelpunt te slikken in de 95' en kwam De Pinte zelfs nog op voorsprong en nam de volle buit mee naar huis . De ontgoocheling bij de Olympia aanhang was niet te harden . Volgende week spelen we terug thuis tegen K.V.V. Zelzate met hopelijk een overwinning , zodat onze supporters nog eens uit de bol kunnen gaan .