Mourinho: "Nieuw tijdperk aangebroken voor Inter"

Ward Callens
| 6 reacties
Mourinho: "Nieuw tijdperk aangebroken voor Inter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho plaatste zich dinsdagavond met Inter voor de halve finale van de Champions League. Volgens de oefenmeester wacht de Italianen een mooie toekomst in Europa.

José Mourinho schreef dinsdag geschiedenis door als eerste trainer met drie verschillende cubs de halve finale van de Champions League te bereiken. De Portugees deed dat eerder al met Porto en Chelsea, en dit seizoen met de Italiaanse landskampioen Inter.

“Het liep zoals we wilden”, vertelde Mourinho na de wedstrijd. “Het was misschien geen grootse wedstrijd, maar het echte spektakel was het bereiken van de halve finale. Onze droom is nog levend. We willen de finale bereiken en die vervolgens ook winnen.”

“We kunnen spreken van een compleet nieuw tijdperk in de geschiedenis van Inter in de Champions League”, ging Mourinho verder. “Dit is een mentaal sterk team met vertrouwen en kwaliteiten. Wat er ook gebeurt in het vervolg, Inter zal met vertrouwen volgend seizoen in gaan. Als we niet dit jaar de Champions League winnen, dan wel de komende jaren”, aldus José Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties