Juventus wil Benítez volgend jaar aan het roer

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Juventus wil Benítez volgend jaar aan het roer
Foto: © SC

Rafael Benitez (foto) staat met stip op nummer één genoteerd om volgend seizoen de nieuwe coach te worden van Juventus Turijn. De huidige manager van Liverpool moet snel aan de Italianen laten weten wat zijn plannen zijn voor volgend seizoen.

De naam van Rafael Benítez circuleert al sinds januari in de wandelgangen van Juventus Turijn. Toen werd Ciro Ferrara ontslagen bij La Vecchia Signora. De Italianen wilden Benítez al aanstellen na het ontslag van de oud-verdediger, maar de Spanjaard wilde Liverpool niet halverwege het seizoen al verlaten. Uiteindelijk stelde Juventus Alberto Zaccheroni aan als interim-trainer.

Juventus wil snel duidelijkheid krijgen van Benítez voor volgend seizoen. Het zou binnen de tien dagen willen weten waar het aan toe is. De zaakwaarnemer van de trainer zou al een gesprek hebben gehad met het bestuur van de Bianconeri. Verder op de shortlist van kandidaat-trainers staan ook nog de huidige bondscoach van Brazilië, Carlos Dunga, en de gisteren nog bij Cagliari ontslagen Massimiliano Allegri.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties