Higuain hoopt dat de CL Barcelona moe maakt

Mathias Dumarey
| 34 reacties
Higuain hoopt dat de CL Barcelona moe maakt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gonzalo Higuain (foto), spits van Real Madrid, hoopt dat FC Barcelona moe wordt door het spelen in de Champions League. Real Madrid zou hiervan kunnen profiteren om toch nog de landstitel te pakken in Spanje.

FC Barcelona leidt momenteel in de Spaanse Primera Division met één punt voorsprong op grote rivaal Real Madrid. De blaugrana verloor afgelopen weekend twee kostbare punten in de stadsderby tegen Espanyol Barcelona terwijl de Madrilenen gingen winnen in Valencia. Een week eerder had FC Barcelona nochtans een overwinning geboekt in Bernabeu en leek de titel voor het grijpen.

Gonzalo Higuain ziet opnieuw kansen voor Real Madrid. "Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en niets is al gespeeld. Nochtans dachten veel mensen al dat de buit binnen was voor FC Barcelona nadat ze hier bij ons kwamen winnen. Het is nu een kwestie van wie alles weet te winnen. Als wij dat doen, halen we 98 punten. Het zou een schande zijn, iets dat nooit gezien is als we dan toch nog naast de titel grijpen. Als het Barcelona lukt, kunnen we ze alleen maar feliciteren", aldus de Argentijn in de Spaanse pers.

Higuain hoopt dat Barcelona vermoeid raakt door het spelen van de halve finales in de Champions League tegen Inter Milaan. "Hopelijk werkt de druk die Barcelona nog heeft in het kampioenenbal in het voordeel van Real. Ik hoop dat ze het lastig krijgen", aldus nog de spits. Zondag komt hekkensluiter Xerez op bezoek in Camp Nou.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties