Pellegrini blijft strijdvaardig om de titel

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Pellegrini blijft strijdvaardig om de titel
Foto: © SC

Real Madrid kon gisteren pas in de slotfase van de wedstrijd afstand nemen van Osasuna Pamplona. In het Bernabeu-stadion werd gewonnen met 3-2 en zo blijven de Madrilenen in het spoor van aartsrivaal FC Barcelona.

Niemand minder dan Cristiano Ronaldo zorgde er met een rake kopbal voor dat Real Madrid geen dure punten verloor in de Spaanse titelstrijd. Manuel Pellegrini (foto boven), de trainer van Real, moest toegeven dat de Portugees momenteel heel belangrijk is.

"Ronaldo kan op elk moment het verschil maken en gelukkig speelt hij voor ons", aldus de Chileense oefenmeester op de persconferentie. Pellegrini hekelde wel zijn verdediging. "Het is dit seizoen nog niet vaak voorgekomen dat we het zo lastig hadden. We hebben een moeilijke wedstrijd achter de rug. Osasuna heeft het ons lastig gemaakt en profiteerde optimaal van onze onzekerheid achterin."

Pellegrini gelooft nog altijd volop in de goede afloop voor Real Madrid, al maakte Barcelona zaterdag wel indruk door met 1-4 te winnen van Villarreal. "We spelen beiden nog drie wedstrijden en het zal pas op de laatste speeldag beslist worden. Ik heb veel vertrouwen in mijn spelers. We willen Barcelona dwingen om met 99 punten kampioen te worden." (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties