Volgen Jovanovic, Mascherano en Lucas hun trainer naar Inter?

Yves Dekoning
| 13 reacties
Volgen Jovanovic, Mascherano en Lucas hun trainer naar Inter?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door het WK is het even windstil op de transfermarkt, maar de geruchtenmolen blijft op volle toeren draaien. In Liverpool is de vraag vooral wie Rafael Benitez zal volgen naar Inter Milaan. En wie verlaat Inter voor Real Madrid?

 

Rafael Benitez tekende enkele dagen na zijn ontslag bij Liverpool een contract bij Inter Milaan. De Spaanse manager zou ook enkele spelers van Engeland naar Italië willen lokken. Veel zou wel afhangen van de plannen van Jose Mourinho. Welke spelers van zijn ex-club Inter kan hij naar Real Madrid halen?

Mourinho zou Esteban Cambiasso en Wesley Snijder bij Inter willen wegplukken. Als vervangers zou Benitez dan weer lonken naar enkele spelers van Liverpool. Middenvelders Javier Mascherano en Lucas Leiva zouden dan Inter komen versterken. Mascherano is aanvoerder van de Argentijnse nationale ploeg. Lucas ligt zwaar onder vuur bij Liverpool, maar Benitez bleef altijd geloven in de jonge Braziliaan. Eerder werd ook Dirk Kuijt al vernoemd.

Opmerkelijk gerucht in La Repubblica, Benitez zou ook Milan Jovanovic van de Reds willen wegsnoepen. De Servische international bereikte een akkoord met Liverpool, maar tekende nog geen contract. Hij moet wachten op een werkvergunning. Nu zou Benitez de speler van Standard opnieuw op het oog hebben.

De kans lijkt alvast groot dat Benitez een groot deel van zijn coaching staff meeneemt naar Inter. Hij zou assistent Mauricio Pellegrini, keeperstrainer Xavi Valero en fitnesscoach Paco de Miguel graag meenemen.
 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties