Hodgson krijgt Mascherano niet aan de lijn

Yves Dekoning
| 5 reacties
Hodgson krijgt Mascherano niet aan de lijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er blijft een grote waas hangen rond de toekomst van Javier Mascherano. De Argentijnse international is op vakantie en neemt zijn telefoon niet op.

Waar ligt de toekomst van Javier Mascherano? Hij zou Rafael Benitez kunnen volgen naar Inter Milaan, maar Roy Hodgson zou hem graag bij Liverpool houden. Bij de Reds hebben alle andere sterkhouders al verklaard bij de club te willen blijven. Alleen Mascherano zou weg willen, en zijn manager schermt met interesse van Inter.

Mascherano geniet momenteel van een vakantie na een zwaar WK met Argentinië. Omwille van de geruchten probeert Hodgson hem wel aan de lijn te krijgen voor een gesprek, maar Mascherano lijkt van de aardbol verdwenen.

Hodgson: "Ik heb geprobeerd Javier te bereiken. Ik heb boodschappen ingesproken op zijn antwoordapparaat en berichtjes gestuurd. Ik kreeg geen antwoord. Ik kan dat wel begrijpen na een zwaar WK, ik geloof dat hij terug in Argentinië is. Het is niet altijd gemakkelijk om mensen te contacteren. Ik wil hem laten weten dat we over de toekomst kunnen praten wanneer hij wil."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties