Hapoel haalt toch nog laatste voorronde CL

Manuel Gonzalez
| 4 reacties

Hapoel Tel Aviv heeft zich toch nog weten te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. De club uit Israël rekende in de terugwedstrijd af met Aktobe uit Kazachstan.

De Kazakken hadden in de heenwedstrijd nog verrassend met 1-0 gewonnen, maar moesten toch nog het onderspit delven. Zahavi bracht de stand na 16 minuten over twee wedstrijden al in evenwicht.

Iets na het halfuur scoorde Ben Sahar de 2-0 die Hapoel de virtuele kwalificatie opleverde. Amper enkele minuutjes later wist Ba al een derde thuistreffer aan te tekenen. In de slotfase wist Tleshev nog te milderen, maar dat doelpunt kwam te laat.

Hapoel stoot door naar de laatste voorronde van de Champions League. Aktobe wordt naar de play-offs van de Europa League verwezen en is daar een mogelijke tegenstrever van Club Brugge.