Chatelle: "Vol vertrouwen naar volgende ronde"

Ruben Philippe
| 4 reacties
Chatelle: "Vol vertrouwen naar volgende ronde"
Foto: © SC

Anderlecht haalde het dinsdagavond vrij makkelijk van The New Saints met 3-0. Thomas Chatelle werd door coach Jacobs in de basis gezet. Hij blikt achteraf tevreden terug.

Thomas Chatelle was na afloop van de partij tevreden over de teamprestatie en zijn eigen prestatie. "We hebben de bezoekers niet in de match laten komen", aldus de rechtsback op de officiële site van Anderlecht. "In de heenmatch gaven wij op een bepaald moment de match wat uit handen, maar deze keer gebeurde dat niet. We wilden het gewoon zo snel mogelijk afmaken en dat is gelukt. Nu kunnen we ons klaarmaken voor de play-offs van de Champions League", aldus een tevreden Chatelle.

Ariel Jacobs begon met een veredeld B-elftal aan de wedstrijd. Daardoor mocht Chatelle in de basis starten. "Er stond vanavond inderdaad bijna een volledig nieuwe ploeg op het veld, maar uiteindelijk vonden we heel snel automatismen. Ik denk dat het een leuke wedstrijd was voor de supporters. Het was ook een plezante match om te spelen, alleen jammer dat voor mij persoonlijk een doelpunt of assist ontbrak, maar dankzij deze prestatie kijken we alvast vol vertrouwen uit naar de volgende ronde", zo besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties