Evra ziet toekomst voor zichzelf bij Frankrijk

Evra ziet toekomst voor zichzelf bij Frankrijk
Foto: © SC

Patrice Evra, afgelopen WK kapitein van de Franse nationale ploeg, maar verguisd door de pers na zijn leidende rol in de staking in Zuid-Afrika, gelooft dat hij nog een kans maakt op een selectie in de toekomst.

De speler van Manchester United gelooft er nog in. ''Ik zie mijn toekomst met het Franse team'', zegt Evra in Le Figaro.

De speler moet samen met vier andere spelers nog eens opnieuw uitleg gaan doen over de gebeurtenissen in Zuid-Afrika bij de Franse voetbalbond. "Ik ben verbaasd dat ik me moet melden. Ik had de indruk dat iedereen het WK achter zich wilde laten."

"We moeten aan de toekomst denken. Waarom moeten alleen wij ons melden en niet de andere spelers." Anelka, Ribery, Abidal en Toulalan zijn de vier anderen die op gesprek moeten in Parijs. Thierry Henry moest vlak na het WK al op audiëntie bij president Sarkozy.

Oud-international Lilian Thuram heeft gezegd dat als het van hem afhangt Patrice Evra nooit meer voor De Haantjes zal spelen. Laurent Blanc is ondertussen bondscoach van Frankrijk. Hij verving na het WK de eigenzinnige Raymond Domenech.

Voor de vriendschappelijke match van 11 augustus tegen Noorwegen heeft Blanc alvast geen enkele WK-ganger opgeroepen. Alle spelers zijn minstens voor één duel geschorst door de Franse bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties