Mancini: "Balotelli kan betere spits worden dan Torres"

Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Mancini: "Balotelli kan betere spits worden dan Torres"
Foto: © SC

Roberto Mancini, trainer van Man City, gooit de avond voor het treffen tussen zijn team en Liverpool nog wat olie op het vuur. Hij zegt dat Balotelli zich beter zal ontwikkelen als spits dan Fernando Torres.

Vanavond om 21u gaan Man City en Liverpool in Manchester op zoek naar hun eerste zege van het seizoen. Beide teams begonnen immers aan de competitie met een gelijkspel. Liverpool speelde thuis 1-1 tegen Arsenal, terwijl City een punt pakte bij Tottenham.

Balotelli maakt vanavond zijn debuut in de Premier League. Hij scoorde afgelopen donderdag wel al voor The Citizens in de Europa League bij Timisoara. "Balotelli heeft het potentieel om beter te worden dan Torres", zegt Roberto Mancini.

"Laat me wel duidelijk erbij zeggen dat het twee geweldige spelers zijn. Mario heeft alles, veel techniek, kan als spits en op de flank spelen en weet het doel staan."

Maar ook Liverpool wil vanavond iets rapen. "We hebben hoge ambities. City gaf veel geld uit, dus de verwachtingen bij hun zullen nog groter zijn dan bij ons", zegt manager Roy Hodgson van Liverpool.

"Als je ziet welke spelers ze allemaal in hun kern hebben, dan is het duidelijk dat iedereen hen als een sterke ploeg ziet. We zullen op ons best moeten zijn om iets te rapen", sluit Hodgson af.

"Het zou een goede match moeten worden straks. Liverpool verkocht geen belangrijke spelers. Maar wij willen winnen straks, want de titel is ons doel", aldus Mancini.

Milan Jovanovic (Liverpool) en Vincent Kompany (City) kunnen zo goed als zeker weer op een basisplaats rekenen straks in de topper van de tweede speeldag in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties